Team

Enthousiast en betrokken. Dat zijn we zeker. Vinda Media ademt positieve energie. Toch verliezen we het doel dat we met z'n allen nastreven nooit uit het oog. Deze doelgerichte en doortastende houding maakt dat wij al jaren bijzonder goede resultaten boeken en prachtige, op de doelgroep toegesneden mediaproducten maken. Voortdurend zijn we met elkaar op zoek naar nieuwe, effectieve communicatie- en marketingmiddelen. Tussen onze jonge, bevlogen medewerkers en onze ervaren rotten ontstaat zo een creatief spanningsveld, waar u als opdrachtgever maximaal de vruchten van plukt.

Fons van Dosselaar

Directeur, media-adviseur

Fons van Dosselaar

 

Fons is de oprichter en eigenaar van Vinda Media. Hij heeft een schat aan ervaring op het gebied van online en offline media. Open en eerlijk communiceren is zijn devies. Hij is bijzonder gedreven en creatief en kan zich makkelijk verplaatsen in de wensen van de klant. Daarbij verliest hij het commerciële doel nooit uit het oog. Fons is uw aanspreekpunt voor:

Truus Cuijpers

Media-adviseur

Truus Cuijpers

 

Truus maakt makkelijk contact. Of dat nu op de dansvloer is of op haar werk. Klanten ‘vallen’ voor haar charmante, vriendelijke manier van communiceren. Ze straalt rust en overtuiging uit en weet het verkoopproces uitstekend te managen. Truus weet alles van:

Jacqueline van Dosselaar

Traffic manager, financieel medewerkster

Jacqueline van Dosselaar

 

Jacqueline is onze project-manager. Ze regelt. Alles! Niet alleen organisatorisch, ook financieel. De uitgaven en de inkomsten worden door haar nauwlettend in de gaten gehouden. Niets laat ze aan het toeval over. Bij haar is úw en ónze productie in vertrouwde handen.

Doezel

Huishond, Incassozaken

Doezel

Doezel is onze trouwe huishond. Hij waakt over onze spullen (als het hem uitkomt!). Altijd goed geluimd zorgt hij voor de nodige ontspanning en
relativering. Zijn tomeloze energie is een groot voorbeeld voor ons allen.